ADVANTECH AE - eAutomation Greece  
Greek Language - Ελληνική Έκδοση English Version - Αγγλική Έκδοση phone No. Τηλ: +30-210 96 35 100
Advantech AE - Embedded Core Services
 

MI/O Modular Συστήματα επιτρέπουν αξιόπιστες λειτουργίες με πλούσια I/O συνδεσιμότητα για αυτοεξυπηρετούμενα χρηματοοικονομικά και Τραπεζικά Κιόσκια.

επισκεφτείτε μας Online
Λήψη eJournal
Εισαγωγή

Ενώ τα αυτοεξυπηρετούμενα κιόσκια υπάρχουν αρκετό καιρό, υιοθετούνται όλο και περισσότερο από χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και τράπεζες. Αν και αρχικά εμφανίστηκαν ως απλά ATM, έχουν την δυνατότητα να εκτελούν ποικιλία πρόσθετων συναλλαγών και υπηρεσιών σε ώρα αιχμής ή σε διάφορες απομακρυσμένες περιοχές.

Οι πελάτες απολαμβάνουν πολυάριθμα οφέλη, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας να εξαργυρώνουν επιταγές, να εκτελούν διαταγές χρημάτων, να εκτυπώνουν επίσημες αποδείξεις, να εξοφλούν λογαριασμούς και να εισπράττουν μετρητά. Επιπλέον αυτό βοηθά στην μείωση φόρτου εργασίας στα ταμεία, επιτρέποντάς τους να διαθέτουν περισσότερο χρόνο με συγκεκριμένους πελάτες που χρειάζονται επιπλέον βοήθεια. Όλα αυτά μειώνουν την αναμονή των πελατών και αυξάνουν την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών.


Απαιτήσεις Εφαρμογής
Ένας συγκεκριμένος πελάτης ενδιαφερόταν για ένα embedded σύστημα με πολυάριθμες I/O, πολλαπλές αξιόπιστες σειριακές θύρες για να συνδέσει διάφορα είδη εκτυπωτών και αναγνωστών καρτών καθώς επίσης αθόρυβη λειτουργία για την αλληλεπίδραση με πελάτες. Επιπλέον, ένα σημαντικό στοιχείο σε αυτό το κιόσκι Τράπεζας ήταν να εξασφαλίσουν τις προσωπικές πληροφορίες του πελάτη, όπως τον αριθμό ταυτότητας και τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού του.


Πολυάριθμες Σειριακές θύρες

Με το modular σχεδιασμό της MIO-5250 με MIOe-210 η Advantech έχει επιλεγεί για τις πολλαπλές θύρες μέχρι και 8 COM θύρες, επιτρέποντας στους πελάτες να συνδέσουν εύκολα διαφορετικούς εκτυπωτές και αναγνώστες, όπως τον θερμικό εκτυπωτή, stylus εκτυπωτή, τραπεζικό /IC αναγνώστη καρτών, αναγνώστη πληκτρολογίου PIN, barcode scanner και ακόμη περισσότερα για τις ανάγκες ευέλικτης συναλλαγής.

Για την εξασφάλιση αξιόπιστης σύνδεσης, όλες οι σειριακές θύρες του συστήματος είναι σχεδιασμένες με ESD προστασία με όρια υπέρτασης έως και ±8 kV, air gap discharge: ±15 kV.

Αθόρυβη Λειτουργία

Λόγω του ότι οι άνθρωποι συχνά επικοινωνούν με τραπεζικά κιόσκια, οι αθόρυβες και αξιόπιστες λειτουργίες είναι σημαντικές. MIOS-5250 τροφοδοτείται με Intel® Atom N2600/ D2550 διπύρηνο χαμηλής κατανάλωσης επεξεργαστή σχεδιασμένο χωρίς ανεμιστήρα που το κάνει αθόρυβο με υψηλό MTBF.


Διαχείριση εξ αποστάσεως και Ασφάλεια.
Στους τραπεζικούς ομίλους, η ασφάλεια των συστημάτων είναι κρίσιμη για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και για την μεταφορά δεδομένων μέσω internet. MIO-5250 λειτουργεί με της Advantech το SUSIAccess πρόγραμμα διαχείρισης εξ αποστάσεως που το καθιστά πλήρες και άριστο για την προστασία του συστήματος από την McAfee, παρέχοντας έναν αποτελεσματικό τρόπο μπλοκαρίσματος μη εξουσιοδοτημένων εφαρμογών και κώδικα, εξαλείφοντας την ανάγκη ενός IT διαχειριστή να διατηρεί χειροκίνητες λίστες εγκεκριμένων εφαρμογών.

Μόνο εγκεκριμένο λογισμικό επιτρέπεται να λειτουργεί χωρίς να μπορεί να τροποποιηθεί. Με τις δυνατότητες του λογισμικού SUSIAccess απομακρυσμένης διαχείρισης και με τις λειτουργίες αποκατάστασης συστήματος από την Acronis, μία τράπεζα μπορεί να διαχειριστεί και να παρακολουθεί το κιόσκι οποιουδήποτε υποκαταστήματος εξ’αποστάσεως. Όπως σε περιπτώσεις που σταματήσει η οθόνη και πρέπει να γίνει επανεκκίνηση, ή χρειαστεί να δημιουργηθεί αντίγραφο ασφαλείας δεδομένων καθώς και σε αυτόματη επαναφορά του συστήματος. Αποτέλεσμα αυτών είναι η εξοικονόμηση μεγάλου κόστους συντήρησης και η παροχή όλης της απαραίτητης προστασίας.

   
  Επιστροφή
 
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε:

ADVANTECH AE
Τζαβέλλα 14
166 75 Γλυφάδα - Αθήνα
Τηλ:+30-210-96 35 100
Φαξ:+30-210-96 05 525
Email info@advantech.gr
Website www.advantech.gr

 

Η Advantech παρέχει πλήρη Εξυπηρέτηση και Τεχνική Υποστήριξη στην Ελλάδα από το 1987.


forward to a friend

Προωθείστε το σε φίλους!

Μην διστάσετε ακόμη να ενημερώσετε τους συνεργάτες σας και τους πελάτες σας.

Shop Online
Αγορές μέσω Internet
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας επισκεφθείτε το e-Store της Advantech AE.

Privacy Policy
Πολιτική της εταιρείας
Η Advantech δεν πουλάει, ενοικιάζει ή χαρίζει τα προσωπικά σας στοιχεία, αλλά δεσμεύεται να τα προστατεύει.