ADVANTECH AE - eAutomation Greece
Greek Language - Ελληνική Έκδοση English Version - Αγγλική Έκδοση τηλέφωνο Τηλ: +30-210 96 35 100
 
Συσκευή Άμεσης Μετάδοσης Πληροφορίας. Ανάλυση Πληροφορίας Της Παραγωγής
Παρακολούθηση της κατάστασης του εξοπλισμού μέσω ελέγχου γραφικών για άμεση απόκριση. Διατήρησε όλες τις πληροφορίες παραγωγής για την βελτιστοποίηση διαδικασίας και διαχείριση προγραμματισμού.
Άμεσος Χειρισμός Απρόβλεπτης Κατάστασης Έγκαιρη Πρόβλεψη Συντήρησης.
Χειρισμός όλων των απρόβλεπτων καταστάσεων γρήγορα και αποτελεσματικά. Δημιουργία δυναμικής λύσης συντήρησης για την εξασφάλιση σταθερής και αξιόπιστης λειτουργίας.
 
Ολοκληρωμένο Σύστημα Αναμετάδοσης Πληροφορίας και Προβολή
 
  Αισθητήρες
  Το ADAM-6000 υποστηρίζεται από peer-to-peer (P2P) και έλεγχο γραφικών (GCL), το οποίο μπορεί να θεωρηθεί αυτοτελές προϊόν για την εκτέλεση μέτρησης, ελέγχου και αυτοματισμού. Η μονάδα μπορεί εύκολα να ολοκληρώσει λειτουργίες και να προσφέρει μεγάλη ευελιξία στην παρακολούθηση της κατάστασης του μηχανήματος από απόσταση. ADAM-6000 module
see more
Το σύστημα UNO-2100 είναι ένας υψηλής απόδοσης, επιτοίχιος βιομηχανικού τύπου υπολογιστής αυτοματισμού, εξοπλισμένος με μία PC-104 θύρα. Επιπλέον για τον προγραμματισμό εκτέλεσης και για τον αυτόματο έλεγχο ροής, η θύρα του συστήματος PC 104 επιτρέπει στους χρήστες να εγκαταστήσουν οποιαδήποτε I/O μονάδα για να επεκτείνουν τις εφαρμογές.  
 
  Έλεγχος
 

Τα βιομηχανικά κομπιούτερ της Advantech περιλαμβάνουν σύστημα rack-mount, desktop και embedded, παρέχοντας προδιαγραφές για διάφορες εφαρμογές. Καλύπτοντας SBC, ATX, Micro-ATX, και μίνι- ITX πλατφόρμες, τα κομπιούτερ συμβάλουν στην εξοικονόμηση του χρόνου συναρμολόγησης και παρέχουν άριστη σχέση τιμής - απόδοσης.

 
  Επικοινωνία
 

Διακόπτης, Μηχάνημα Server, Ασύρματη Σύνδεση

Οι σειριακοί servers της Advantech υποστηρίζουν τα ενσύρματα και τα ασύρματα δίκτυα και παρέχουν ποικίλες επιχειρησιακές μεθόδους για την εκπλήρωση των απαιτήσεων στους βιομηχανικούς αυτοματισμούς. Τα προϊόντα περιλαμβάνουν βιομηχανικό Ethernet διακόπτη, ασύρματο AP, φωτοηλεκτρικό μετατροπέα, σειριακή μονάδα server, modbus gateway και σειριακή κάρτα επικοινωνίας.

 
 
  Διαχείριση
 

Το WebAccess της Advantech είναι web-based HMI/SCADA λογισμικό το οποίο λειτουργεί ως κεντρικός πυρήνας στην IoT λύση της Advantech. Έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός παραδοσιακού HMI/SCADA λογισμικού, όπως κινούμενα γραφικά, δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, έλεγχο, τάσεις, ειδοποιήσεις και καταγραφές, μπορείς να τα έχεις σε έναν απλό web browser.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε:

ADVANTECH AE
Τζαβέλλα 14
166 75 Γλυφάδα - Αθήνα
Τηλ:+30-210-96 35 100
Φαξ:+30-210-96 05 525
Email info@advantech.gr
Website www.advantech.gr

 

Η Advantech παρέχει πλήρη Εξυπηρέτηση και Τεχνική Υποστήριξη στην Ελλάδα από το 1987.


forward to a friend

Προωθείστε το σε φίλους!

Μην διστάσετε ακόμη να ενημερώσετε τους συνεργάτες σας και τους πελάτες σας.

Shop Online
Αγορές μέσω Internet
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας επισκεφθείτε το e-Store της Advantech AE.

Privacy Policy
Πολιτική της εταιρείας
Η Advantech δεν πουλάει, ενοικιάζει ή χαρίζει τα προσωπικά σας στοιχεία, αλλά δεσμεύεται να τα προστατεύει.


 
communication ADVANTECH AE - eAutomation Greece Sensoring - UNO products ADAM-4000 RS-485 IO Modules control communication SCADA/HMI SOFTWARE