ADVANTECH AE - eAutomation Greece
Greek Language - Ελληνική Έκδοση English Version - Αγγλική Έκδοση τηλέφωνο Τηλ: +30-210 96 35 100
Ultra HD video wall digital signage player


Video Wall πολλαπλών οθονών ενθαρρύνουν τις αποφάσεις αγορών.

Εισαγωγή
Οι εφαρμογές Video Wall έχουν γίνει όλο και περισσότερο δημοφιλείς λόγω της μεγάλης επιρροής τους στο κοινό. Για την δημιουργία εντυπωσιακών video walls, ο αγοραστής με βάση τον προυπολογισμό του ψάχνει να συνδυάσει περιεχόμενο και λύση υψηλής απόδοσης, η οποία μπορεί να προσελκύσει το κοινό και να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα του εμπορικού σήματος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την μεγαλύτερη διάρκεια παραμονής των πελατών/κοινού, την μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα του εμπορικού σήματος και την μέγιστη αύξηση των πωλήσεων.

Τα Video walls μπορούν να έχουν τεράστια επιρροή στις αποφάσεις αγορών των καταναλωτών και αρχίζουν να γίνονται απαραίτητα συστατικά μάρκετινγκ στον τομέα του λιανικού εμπορίου, ειδικότερα στα εμπορικά κέντρα.

Απαιτήσεις Συστήματος

Οι περισσότεροι video wall players αποτελούνται από μία μητρική πλακέτα με μία κάρτα γραφικών για την ενίσχυση των γραφικών που βρίσκονται συναρμολογημένα σε ανθεκτικό σασί. Ωστόσο οι πελάτες συχνά δυσκολεύονται με τα χαρακτηριστικά και το υψηλό κόστος της ενσωμάτωσης του hardware και software.

Ένας system integrator (SI) πελάτης στην Ρωσία χρειάστηκε έναν ισχυρό media player που να έχει την δυνατότητα να προωθήσει περιεχόμενο σε ένα σύμπλεγμα οθονών 4 προβολών. Επίσης χρειάστηκαν ισχυρό πρόγραμμα διαχείρισης με δυνατότητα να ενεργοποιήσει ποικίλης ύλης περιεχόμενο για να προβληθεί στις τέσσερις οθόνες ή να συνδέσει ολόκληρο το video wall ανάλογα με τις απαιτήσεις.


Λύση συστήματος



Ο DS-862 Digital Signage Player της Advantech, συνδυάζει 3ης γενιάς Intel® Core i7 CPU με ξεχωριστή AMD Radeone E6460 GPU κάρτα γραφικών για να προωθεί το περιεχόμενο σε 4 οθόνες μέσω θύρας 4 DP και να μπορεί να στείλει ακόμα και το πιο πολύπλοκο περιεχόμενο μέχρι και 3840 x 2160 @ 30hz ανάλυση σε κάθε οθόνη.

Ο DS-862 είναι τόσο μικρός που μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί και να κρυφτεί πίσω από την οθόνη. Ο signage player περιλαμβάνει έναν βασικό VESA βραχίονα στήριξης, με πολλές και διαφορετικές οπές για βίδες, ως βασικό εξάρτημα το οποίο μπορεί εύκολα να εγκατασταθεί και να αφαιρεθεί για συντήρηση χωρίς να επηρεασθούν οι οθόνες.

Επίσης το SUSIAccess για signage ένα ισχυρό λογισμικό διαχείρισης περιεχομένου διατίθεται μαζί με το DS-862, απλουστεύοντας την εγκατάσταση πολλαπλών οθονών.

Με την χρήση ενός έξυπνου interface, οι χρήστες μπορούν να επεξεργαστούν διατάξεις πολλαπλών ζωνών μέσα σε λίγα λεπτά μέσω “drag and drop” και να στείλουν συγκεκριμένο περιεχόμενο σε έναν ή περισσότερους στοχευμένους media players για προβολή σε μία ή πολλαπλές οθόνες.

Κάθε οθόνη μπορεί να ρυθμιστεί έτσι ώστε να έχει ένα ξεχωριστό περιεχόμενο, ενώ παράλληλα να υποστηρίζεται η προβολή του περιεχομένου με ευέλικτες διαμορφώσεις όπως 1x4, 4 x 1, και 2 x 2 (video x οθόνες).

Όταν οποιαδήποτε οθόνη ή media player αποτύχει ή δεν εμφανίζεται σωστά οι χρήστες έχουν την δυνατότητα να την απενεργοποιήσουν και να την επανενεργοποιήσουν μέσω KVM από απόσταση. Τα περισσότερα προβλήματα μπορούν να επιλυθούν εξ αποστάσεως κάτι που μειώνει δραστικά την προσπάθεια και τον χρόνο συντήρησης.

Συμπέρασμα

Παρέχοντας μία δυναμική συγχρόνως και απλή video wall λύση με ομαλό προφίλ, με χαμηλή κατανάλωση ισχύος, O DS-862 ξεπερνά τα εμπόδια στην χρήση του video wall παρέχοντας μία ιδιαίτερα αξιόπιστη, υψηλής απόδοσης λύση με ενσωματωμένο signage λογισμικό για απλοποιημένη συντήρηση. Το πιο σημαντικό είναι ότι ο DS-862 παρέχει μία έτοιμη λύση hardware και software εξοικονομώντας τουλάχιστον 20% του συνολικού κόστους αγοράς.

Απαιτήσεις
  • Ισχυρό engine γραφικών υποστηρίζουν τέσσερις οθόνες
  • Ενσωματωμένο με signage λογισμικό
  • Συμπαγή, απλό για εύκολη εγκατάσταση
  • Ασύρματη IP σύνδεση
  • Windows® 7 Embedded
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε:

ADVANTECH AE
Τζαβέλλα 14
166 75 Γλυφάδα - Αθήνα
Τηλ:+30-210-96 35 100
Φαξ:+30-210-96 05 525
Email info@advantech.gr
Website www.advantech.gr

 

Η Advantech παρέχει πλήρη Εξυπηρέτηση και Τεχνική Υποστήριξη στην Ελλάδα από το 1987.


forward to a friend

Προωθείστε το σε φίλους!

Μην διστάσετε ακόμη να ενημερώσετε τους συνεργάτες σας και τους πελάτες σας.

Shop Online
Αγορές μέσω Internet
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας επισκεφθείτε το e-Store της Advantech AE.

Privacy Policy
Πολιτική της εταιρείας
Η Advantech δεν πουλάει, ενοικιάζει ή χαρίζει τα προσωπικά σας στοιχεία, αλλά δεσμεύεται να τα προστατεύει.


 

Built-in content management software