ADVANTECH AE - eAutomation Greece  
Greek Language - Ελληνική Έκδοση English Version - Αγγλική Έκδοση phone No. Τηλ: +30-210 96 35 100
Advantech AE - Embedded Core Υπηρεσίες
 

Λεπτή, Χαμηλής Κατανάλωσης Μητρική για εξαιρετικά περιορισμένο χώρο -εφαρμογή σε τροχήλατο τραπέζι νοσηλείας.


Visit Our Online Store
btn2
Εισαγωγή

Το κινητό τροχήλατο νοσηλείας βελτιώνει την διαδικασία εξυπηρέτησης του ασθενούς κάνοντας φορητό το σημείο φροντίδας, αξιοποιώντας σημαντικά το ρόλο του στα σύγχρονα νοσοκομεία. Με τα κινητά τροχήλατα νοσηλείας, οι ιατρικές ομάδες έχουν την δυνατότητα να συντονίσουν επαρκώς το ανθρώπινο δυναμικό και να βελτιώσουν την ποιότητα φροντίδας του ασθενούς. Η υψηλή απόδοση και η μεγάλης διάρκειας μπαταρία είναι σημαντικοί παράγοντες για την ανάπτυξη τροχήλατου συστήματος νοσηλείας.


Απαιτήσεις εφαρμογής
Ένα σπουδαίο σύστημα ολοκληρωμένων λύσεων ηλεκτρονικά στην υγεία, είχε προγραμματιστεί να αναπτυχθεί στην Ευρώπη με υψηλής απόδοσης τροχήλατα νοσηλείας. Λόγω του περιορισμένου χώρου του τροχήλατου νοσηλείας, κρίθηκε αναγκαίο να είναι φορητό χωρίς να μεταφέρει επιπλέον σετ μπαταρίας.

Το τροχήλατο νοσηλείας έπρεπε να είναι χαμηλής ισχύος, συμπαγές σε μέγεθος, με άνετη επιφάνεια και επίσης να είναι εύκολο στη συντήρηση. Όσον αφορά τις προδιαγραφές του υλικού κρίθηκε αναγκαίο να υπάρχει μεγαλύτερος χώρος χρήσης για τους νοσηλευτές , επομένως το σύστημα έπρεπε να είναι συμπαγές και χωρίς ανεμιστήρα.

Σχετικά με την εφαρμογή, η συντήρηση εξ αποστάσεως και η άμεση ενημέρωση δεδομένων καθώς και η ανάκτηση αυτών ήταν επί πλέον απαιτήσεις.


Υλοποίηση του έργου

Ο πελάτης αποδέχθηκε της Advantech's την THIN Mini-ITX AIMB-230 μητρική με AIMB-B1000 κουτί, ως λύση. Η AIMB-230 είναι σχεδιασμένη με Intel® Core i5-4300U επεξεργαστή, ο οποίος εξοικονομεί μέχρι 25% κατανάλωση ενέργειας σε σύγκριση με προγενέστερους σχεδιασμούς.

Είναι ενός επιπέδου I/O σχέδιο, μόνο 25mm ύψος, με ποικιλία I/O αποτελούμενο από: 1 x full/half-sized Mini-PCIe, 2x COM, 1 x mSATA, 3 x SATA III, 4 x USB 3.0 και 2 x USB 2.0 το οποίο μπορεί να εκπληρώσει οποιαδήποτε I/O απαίτηση λειτουργίας.

Η AIMB-230 παρέχει και άλλα πλεονεκτήματα με το SUSIAccess λογισμικό για την παρακολούθηση εξ αποστάσεως και για την διαχείριση σε πραγματικό χρόνο ιατρικού αρχείου και η τεχνολογία iManager μπορεί να προσφέρει το σύστημα αυτόματου ελέγχου και λάθους,επίσης την Acronis αυτόματη ανάκτηση και την αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας για την προστασία δεδομένων του ασθενούς.

Με επαρκείς προδιαγραφές υλικού και  επί πλέον αξιόλογου λογισμικού, η AIMB-230, Mini-ITX μητρική της Advantech είναι η αυτονόητη επιλογή για εφαρμογές τροχήλατων νοσηλείας.

Πλεονεκτήματα:

  • Η 25mm λεπτή βιομηχανικής κλάσης μητρική και η ενσωμάτωση κουτιού για ανάπτυξη σε περιορισμένο χώρο.
  • Περιλαμβάνεται SUSIAcces διαχείριση συσκευής εξ αποστάσεως.
  • Αυτόματη ανάκτηση και τεχνολογία αντιγράφου ασφαλείας από την Acronis.
  • Ισχυρή ικανότητα επεξεργασίας: Intel® Core I επεξεργαστής με ενσωματωμένο 3D GT3/GT2 chipset γραφικών.
 
   
  Επιστροφή
 
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε:

ADVANTECH AE
Τζαβέλλα 14
166 75 Γλυφάδα - Αθήνα
Τηλ:+30-210-96 35 100
Φαξ:+30-210-96 05 525
Email info@advantech.gr
Website www.advantech.gr

 

Η Advantech παρέχει πλήρη Εξυπηρέτηση και Τεχνική Υποστήριξη στην Ελλάδα από το 1987.


forward to a friend

Προωθείστε το σε φίλους!

Μην διστάσετε ακόμη να ενημερώσετε τους συνεργάτες σας και τους πελάτες σας.

Shop Online
Αγορές μέσω Internet
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας επισκεφθείτε το e-Store της Advantech AE.

Privacy Policy
Πολιτική της εταιρείας
Η Advantech δεν πουλάει, ενοικιάζει ή χαρίζει τα προσωπικά σας στοιχεία, αλλά δεσμεύεται να τα προστατεύει.