Advantech Industrial Automation
   
English Version Greek Version +30-210-96 35 100
 
 
Υπολογιστής με Οθόνη 7" TFT LCD και Επεξεργαστή AMD LX800 με
δυνατότητα τοποθέτησης σε όχημα
  • 7" TFT WVGA LCD, με ρυθμιζόμενη φωτεινότητα
  • Στιβαρό κουτί από αλουμίνιο και χωρίς ανεμιστήρα.
  • Ευέλικτη επεκτασιμότητα :BT, 802.11b/g, GPS, GSM/GPRS
  • Προστασία στην εκκίνηση του οχήματος
  • Power On/off delay (option)
  • Ανθεκτική οθόνη αφής
  • 1x CAN bus + optically isolated Digital I/O, 401 (BD15)
  • Θερμοκρασία λειτουργίας -20C +60C / Προστασία IP65

Ο TREK-743 είναι ένας μικρού μεγέθους υπολογιστής, χωρίς ανεμιστήρα για οχήματα και φορτηγά με περιορισμένο χώρο. Οι ασύρματες επιλογές και τα προγραμματιζόμενα πλήκτρα καθιστούν τον TREK-743 κατάλληλο για οχήματα παράδοσης, παρατήρηση "στόλου" και εφαρμογές αποθήκης/ logistics. Το αλουμινένιο σώμα του χωρίς τρύπες εξαερισμού τον κάνει ανθεκτικό σε σκόνη και νερό.

 

Εξοπλισμένο με τις ασύρματες επιλογές για πραγματικού χρόνου επικοινωνία και λήψη δεδομένων σε οχήματα, είναι φτιαγμένο να αυξάνει την παραγωγικότητα. Οι Πλατφόρμες Υπολογιστών Οχημάτων της Advantech παρέχουν Βιομηχανικού επιπέδου λύσεις Η/Υ για βαρέων εργασιών οχήματα όπως γερανοί, φορτηγά, τροχόσπιτα, τρακτέρ κλπ. Η πλήρης σειρά προϊόντων προσφέρει υπολογιστές με Χ86 για επεξεργασία δεδομένων.

 
Προαιρετικά ασύρματα modules μπορούν να ενσωματωθούν για άμεση συλλογή δεδομένων και επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο, επιταχύνοντας λειτουργίες σε αποθήκες, κέντρα παράδοσης κλπ.

Η διαχείριση ενός στόλου οχημάτων γίνεται απλούστερη εάν εκμεταλλευτείτε την δυνατότητα δορυφορικής και cellular επικοινωνίας.
Οι M2M ασύρματες λύσεις της Advantech προσφέρουν σε πραγματικό χρόνο συλλογή δεδομένων, επεξεργασία και μετάδοση μέσω GSM/GPRS δικτύων, ενημέρωση από απόσταση της κατάστασης του φορτίου ενός οχήματος, ενώ γίνεται σημαντική εξοικονόμηση πόρων στο κέντρο διοίκησης και διαχείρισης στόλου.

 
Πιστοποιημένη GPS Tracking συσκευή
Το VITA-350 είναι μία πιστοποιημένη (E-Mark/MIL-810F/ISO-7367) συσκευή ανίχνευσης θέσης οχημάτων, η οποία παρέχει μέσω GPS και tri-band GSM/GPRS συνδεσιμότητα και με άλλες φορητές συσκευές η συσκευές αυτοματισμού μέσα σε φορτηγά και άλλα οχήματα μεταφοράς.
Με ένα 16-channel GPS module, μία RS232 πόρτα και 10 programmable GPIO pin-outs, το VITA-350 επιτρέπει ανίχνευση θέσης μέσω GPS, ασύρματη μετάδοση πληροφοριών και ενημέρωση της κατάστασης του οχήματος από απόσταση.
 
M2M Utility Software For Easy Integration
Το Advantech M2M utility λογισμικό παρέχει λειτουργίες για παραμετροποίηση M2M εφαρμογών, σε περιβάλλον Windows XP και Windows CE.

Επικοινωνήστε με την Advantech για να δείτε πώς το VITA-350 μπορεί να αποτελέσει ένα μέρος από τις δικές σας M2M λύσεις !

Vehicle Mounted Computer
TREK
GPS Tracking Device
VITA Series
Rugged Tablet PC
MARS Series
Mounts & Accessories
TREK Mounts & Accessories

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε:

 

ADVANTECH AE
Τζαβέλλα 14
166 75 Γλυφάδα - Αθήνα

+30-210-96 35 100
+30-210-96 05 525
Email info@advantech.gr

Website www.advantech.gr

 

Προωθείστε το σε φίλους!

Μην διστάσετε ακόμη να ενημερώσετε τους συνεργάτες σας και τους πελάτες σας.

Αγορές μέσω Internet

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προιόντα μας επισκεφθείτε το e-Store της Advantech.

Πολιτική της εταιρείας

Η Advantech δεν πουλάει, ενοικιάζει ή χαρίζει τα προσωπικά σας στοιχεία, αλλά δεσμεύεται να τα προστατεύει.

 

Copyright ® 1983-2010 Advantech Co., Ltd. All Rights Reserved.                                              Privacy Policy