Advantech Industrial Automation
   
English Version Greek Version +30-210-96 35 100
 
 

Οι Embedded Automation Controllers και τα προϊόντα βιομηχανικών επικοινωνιών της Advantech παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις για εφαρμογές στο σιδηροδρομικό δίκτυο

Οι Embedded Automation Controllers και τα προϊόντα βιομηχανικών επικοινωνιών της Advantech παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις για εφαρμογές στο σιδηροδρομικό δίκτυο. Τα Embedded computers παίζουν κυρίαρχο ρόλο στον αυτοματισμό τραίνων, λειτουργώντας σαν front-end computers, data acquisition systems, ή λειτουργώντας σαν κεντρικοί ελεγκτές και διαχειριστές για ολόκληρο το σύστημα.

Οι Βιομηχανικοί υπολογιστές της Advantech είναι σχεδιασμένοι να λειτουργούν αποτελεσματικά και με συνέπεια σε σκληρό βιομηχανικό περιβάλλον, καθιστώντας αυτούς ιδανικούς για εφαρμογές στο σιδηροδρομικό δίκτυο.

Τα embedded computers της Advantech έχουν χρησιμοποιηθεί σε μεγάλο αριθμό σιδηροδρομικών αυτοματισμών παγκοσμίως. Οι εφαρμογές περιλαμβάνουν κεντρικό έλεγχο ,έλεγχο προσέγγισης στις πλατφόρμες, συστήματα έκδοσης εισιτηρίων και νοήμονα συστήματα μεταφοράς (intelligent transportation system ITS) για εφαρμογές όπως Variable Message Signs (VMS), και συστήματα απεικόνισης πληροφοριών.

 
         
 
 
 
 

Ηλεκτρονική Πληρωμή
Τα συστήματα ηλεκτρονικής πληρωμής τώρα είναι περισσότερο αναγκαία ιδίως στα συστήματα πληρωμής Parking και σταθμούς διοδίων. Όλες οι λύσεις στοχεύουν στην απλούστευση της πληρωμής για τους πελάτες και την ελαχιστοποίηση της αναμονής τους στις εξόδους των parking και των σταθμών διοδίων.

 

Συστήματα Επιτήρησης Τραίνων
Τα συστήματα ενημέρωσης των δρομολογίων των τραίνων είναι σήμερα το κλειδί στην επικοινωνία μεταξύ διαχειριστών μεταφορών και ταξιδιωτών. Μαζί με την αξιοπιστία και την ασφάλεια η δυνατότητα για τους φορείς εκμετάλλευσης να παρέχουν πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο διαδρομής είναι απαραίτητη.

 


 
Fanless Embedded
Automation Computers
(UNO series)
Industrial Communication
Ethernet Switches
(EKI series)
M12 Ethernet
(switch EN 50155 compliant)
PC-based
Controllers
(APAX series)
Το σύστημα επιτήρησης τούνελ ταχείας κυκλοφορίας χρησιμοποιεί ένα διανεμημένο αρχιτεκτονικά (Ethernet-based) δίκτυο ελέγχου και περιλαμβάνει σύστημα κεντρικής επιτήρησης, ελέγχου ζωνών και ελέγχου πεδίων. Το εξαιρετικά συμπαγές και υψηλής απόδοσης υλικό απλοποιεί σε μεγάλο βαθμό την αρχιτεκτονική του συστήματος και της σύνδεσης. Τα τούνελ μπορεί να ταξινομηθούν.
Μία εταιρεία taxi ενδιαφέρεται να παρέχει στους επιβάτες της συστήματα ενημέρωσης σε πραγματικό χρόνο. Αυτά μπορούν να εγκατασταθούν με flat panel displays, στις πλάτες των μπροστινών καθισμάτων, επιτρέποντας την καλή ορατότητα των επιβατών στις πίσω θέσεις. Το όφελος των επιβατών είναι το GPS που ελαχιστοποιεί τις ανησυχίες τους.
Πελάτες που ψάχνουν για έξυπνες λύσεις στον τομέα της αυτοκίνησης και των e-Bus συστημάτων, έχουν διαφορετικές ανάγκες. Η Advantech βοηθά τους system integrators να σχεδιάσουν e-Bus σύστημα που είναι μέρος έξυπνης ασύρματης υποδομής να μεταφέρει στο όχημα την επεξεργασία και τις παρασκηνιακές επικοινωνίες.
EKI-1526
 
Application Story     Buy Online  
 
UNO-2170
 
Application Story     Buy Online  

Για Περισσότερες Πληροφορίες Απευθυνθείτε:

 

ADVANTECH AE
Τζαβέλλα 14
166 75 Γλυφάδα - Αθήνα

+30-210-96 35 100
+30-210-96 05 525

Email info@advantech.gr

Website www.advantech.gr

 

Προωθείστε το σε φίλους!
Μην διστάσετε ακόμη να ενημερώσετε τους συνεργάτες σας και τους πελάτες σας.

Αγορές μέσω Internet
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προιόντα μας επισκεφθείτε το e-Store της Advantech.

Πολιτική της εταιρείας
Η Advantech δεν πουλάει, ενοικιάζει ή χαρίζει τα προσωπικά σας στοιχεία, αλλά δεσμεύεται να τα προστατεύει.

Copyright ® 1983-2010 Advantech Co., Ltd. All Rights Reserved.                                              Privacy Policy