Advantech Industrial Automation
   
English Version Greek Version +30-210-96 35 100
 
 

Η Advantech επεκτείνει την υπάρχουσα σειρά υπολογιστών TPC, με λεπτή οθόνη αφής και χωρίς ανεμιστήρα, με δύο νέα μοντέλα 5,7 "και 12,1" TFT LCD. Και τα δύο μοντέλα, TPC-651H και TPC-1251H, έχουν ενσωματωμένους επεξεργαστές Intel ® Atom ™ eMenlow XL, SVGA (800x600) TFT οθόνη και στεγανή οθόνη αφής (resistive) με προστασία IP-65. Το TPC-651H και το TPC-1251H είναι σχεδιασμένα για χρήση στις πλέον απαιτητικές βιομηχανικές εφαρμογές και σε σκληρές συνθήκες, παρέχοντας ένα εύρος θερμοκρασίας λειτουργίας -20 ~ 60 ° C και με ηλεκτρική απομόνωση για προστασία των σειριακών θυρών RS232 και RS 422/485. Επιπλέον, τα δύο προϊόντα διαθέτουν την πιστοποίηση Energy Star, που εγγυάται βελτιωμένη ενεργειακή απόδοση, εξοικονομώντας 30 ~ 60% της ενέργειας.

Energy Star

Fanless Design

Isolated Serial Port

Isolated Chassis Ground

IP65 Ingress Protection

Wide Temp. Range

 

 

 

Ευφυή Συστήματα Μεταφορών & εντός οχήματος HMI

Η αυξανόμενη ζήτηση για ταξίδια μέσω αυτοκινητοδρόμων και δημοσίων μέσων μεταφοράς οδηγεί το σύστημα μεταφορών στα όρια των δυνατοτήτων του με τα σημερινά δεδομένα. Ευφυή συστήματα μεταφορών (ITS) μπορούν να βοηθήσουν να διευκολυνθεί αυτή η πίεση με την εφαρμογή σύγχρονων τεχνολογιών για πληροφορίες και επικοινωνίες. Η σειρά των εφαρμογών ITS μπορεί να αντιμετωπίσει με επιτυχία διάφορα προβλήματα μεταφοράς. Μερικές εφαρμογές παρέχουν περισσότερο ικανοποιητικά αποτελέσματα από άλλες και σε λογικές τιμές. Καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται, αυξάνουν και οι διαθέσιμες επιλογές. Το κόστος των επενδύσεων στην τεχνολογία, όχι μόνο την πρώτη φορά στην αρχική δαπάνη, αλλά και στο κόστος λειτουργίας και συντήρησης, δημιουργούν ενδιαφέρον στους οργανισμούς μεταφορών.
 

Οφέλη από φορητά ΗΜΙ σε μηχανές Αυτοματισμού

Η πολυπλοκότητα των σύγχρονων μηχανημάτων και εγκαταστάσεων αυξάνεται σταθερά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα νέες προκλήσεις για μηχανές και χειριστές και κατά συνέπεια νέες απαιτήσεις προς τους κατασκευαστές των HMI συστημάτων. Σε μεγάλες μονάδες παραγωγής, με πολυάριθμες ή μεμονωμένες μηχανές, σε γραμμές παραγωγής ή χειροποίητου υλικού τα κινητά συστήματα HMI αποδεικνύουν πλήρως την επάρκειά τους.
Οι φορητές συσκευές HMI έχουν την δυνατότητα να λειτουργούν από οποιοδήποτε σημείο.

Οι χειριστές των μηχανημάτων και των εγκαταστάσεων καθώς και το προσωπικό μπορούν να βρίσκονται στο σημείο όπου το πραγματικό γεγονός λαμβάνει χώρα. Αυτό δίνει την δυνατότητα της παρακολούθησης της εργασίας από κοντά κατά την διαδικασία και παρέχει ταυτόχρονα την άμεση πρόσβαση στη συσκευή του χειριστή. Οι απαιτήσεις για γρήγορη εγκατάσταση με ακριβές setup / θέση κατά την ανάθεση του έργου, οι ολοένα πιο πολύπλοκες μηχανές / εγκαταστάσεις, καθώς και η μείωση της συντήρησης και οι διακοπές λειτουργίας αποτελούν τα βασικά πλεονεκτήματά τους.
 

Το TPC-30T: Επαναστατική Βιομηχανική Λύση

Όπως βλέπετε ανωτέρω από την εξέλιξη στο βιομηχανικό τομέα, ένας Υπολογιστής αφής, μικρός , ανοικτός, με πλούσια χαρακτηριστικά μπορεί να πραγματοποιήσει πολλές βιομηχανικές εφαρμογές. Αυτός είναι το TPC-30T.

Εκτός από την εκπλήρωση των ανωτέρω απαιτήσεων το TPC-30T έχει άρει πολλά από τα ξένα στοιχεία που έχουν τα μεγαλύτερα TPC συστήματα και που δεν είναι αναγκαία για τα φορητά. Παρουσιάζοντας ένα εξελιγμένο προϊόν στην αγορά των Βιομηχανικών Υπολογιστών, είναι βέβαιο ότι θα προκύψουν μακροπρόθεσμα οφέλη για κάθε HMI λύση.
 
 

 

Product Specifications

TPC-1251H

 

TPC-1251H 12.1" SVGA TFT LCD Intel® Atom™ Υπολογιστής με οθόνη αφής και ευρύ φάσμα θερμοκρασίας.

 

Intel® Atom™ επεξεργαστής (έως 1.33 GHz)

dot

12.1" SVGA TFT LCD

dot

-20 ~ 60° C Ευρύ φάσμα θερμοκρασίας.

dot

Συμπαγής σχεδίαση με die-cast Al alloy front bezel

dot

Σύστημα ψύξης χωρίς ανεμιστήρα

dot

NEMA4/IP65 συμβατό front panel

dot

Υποστήριξη Microsoft® Windows XP/XPe/CE

dot

Υποστήριξη Dual Gigabit Ethernet

Προστασία απομόνωσης για τις σειριακές πόρτες

Πιστοποίηση Energy Star

Data Sheet

Buy Online

TPC-651H

 

TPC-651H 5.7" VGA TFT LCD Intel® Atom™ Υπολογιστής με οθόνη αφής και ευρύ φάσμα θερμοκρασίας.

 

Intel® Atom™ επεξεργαστής (έως 1.33 GHz)

dot

5.7" VGA TFT LCD

dot

-20 ~ 60° C Ευρύ φάσμα θερμοκρασίας

dot

Συμπαγής σχεδίαση με die-cast Al alloy front bezel

dot

Σύστημα ψύξης χωρίς ανεμιστήρα

dot

NEMA4/IP65 συμβατό front panel

dot

Υποστήριξη Microsoft® Windows XP/XPe/CE

dot

Υποστήριξη Dual Gigabit Ethernet

Προστασία απομόνωσης για τις σειριακές πόρτες

Πιστοποίηση Energy Star

Data Sheet

Buy Online

For more information on any of these products:

 

ADVANTECH AE
Tzavella 14
Glyfada 16675
Athens, Greece
+30-210-96 35 100
+30-210-96 05 525
Email info@advantech.gr

Website www.advantech.gr

 

Forward to a Friend!
Feel free to share the news with your colleagues, customers, partners and friends.

Shop Online
For more information about our products visit our eStore online.

Privacy Policy
Advantech is committed to protecting your privacy. We do not sell, rent, or give away any of your personal information.

Copyright ® 1983-2011 Advantech Co., Ltd. All Rights Reserved.                                              Privacy Policy