ADVANTECH AE - eAutomation Greece  
Greek Language - Ελληνική Έκδοση English Version - Αγγλική Έκδοση phone No. Τηλ: +30-210 96 35 100
Advantech AE - Embedded Core Services
 

Ο Leica ADS100 αερομεταφερόμενος ψηφιακός αισθητήρας είναι «Η Εξέλιξη της Αερομεταφοράς» - και με το προϊόν SOM-5788 της Advantech αποτελεί λύση ενσωμάτωσης.

Αγορά: Απεικόνιση Αερομεταφερόμενων Αισθητήρων
Τοποθεσία: Ελβετία
Προϊόν: SOM-5788

Visit Our Online Store
btn2
Εισαγωγή

Τα γεωσυστήματα Leica είναι διεθνώς ο κύριος κατασκευαστής λύσεων αερομεταφορών. Η εταιρεία που εδρεύει στην Ελβετία δραστηριοποιείται σε παγκόσμιο επίπεδο στον σχεδιασμό, την υλοποίηση και την υποστήριξη των ψηφιακών αερομεταφερόμενων αισθητήρων LiDAR. Για την γεωχωρική αγορά η Leica Geosystems έχει αναπτύξει μία εφαρμογή που υποστηρίζει την νέα γενιά των κορυφαίων αερομεταφερόμενων ψηφιακών αισθητήρων Leica ADS100, βασισμένων στην μονάδα SOM-5788 CPU της Advantech.

Η Leica ADS100 προμηθεύει την παγκοσμίως πρώτη μεγάλη έκδοση CCD line με TDI Time Delay and Integration) για να αυξήσει την ευαισθησία αν και με μικρότερο μέγεθος pixel. Διπλασιάζοντας το cycle rate εικόνες υψηλής ανάλυσης μπορούν να αποκτηθούν σε πολύ υψηλότερες ταχύτητες εδάφους. Για την παροχή καλύτερης απόδοσης σταθερότητας το νέο Leica PAV100 gyro-stabilized είναι εξοπλισμένο με την επαναστατική τεχνολογία προσαρμοστικού ελέγχου.


Λύση
Για την κάλυψη αναγκών των τελικών πελατών με υψηλότερη απόδοση, περισσότερες εφαρμογές και μειωμένο κόστος, η Leica Geosystems έχει αποφασίσει ότι μία Advantech COM express βασική μονάδα πληρεί τις απαιτήσεις ως μονάδα του ελεγκτή- κάμερα για τους αερομεταφερόμενους αισθητήρες. Η μονάδα SOM-5788 προσφέρει υψηλή απόδοση και είναι COM 125mm x 95mm μορφή –παράγοντας που φέρνει αρκετές νέες διεπαφές υψηλής ταχύτητας για πίνακες αερομεταφορέων, όπως γραφικά PCIe (PEG), PCIe, PCI, SATA και SDVO.

Η embedded λύση της Advantech καθώς και οι υπηρεσίες της πληρούν τις απαιτήσεις της Leica Geosystems όπως είναι ο γρήγορος σχεδιασμός ανατροπής, εύκολη ανάπτυξη, συντήρηση, μετανάστευση και υπηρεσίες τοπικής υποστήριξης.


Προδιαγραφές Συστήματος

Με βάση την αρχιτεκτονική της Intel® Core i7/i5/i3 επεξεργαστή η Leica Geosystems επέλεξε το SOM-5788 με τα παρακάτω στοιχεία και περιλαμβανομένης υποστήριξης.
  • Διπλασιάζοντας την παραγωγικότητα, διατηρώντας την αξιοπιστία και εξαιρετικά αυτοματοποιημένες ροές: embedded Intel® Core i7/i5/i3 επεξεργαστή + QM57

  • Μεγάλο εύρος διαφορετικών διεπαφών: PCIe x16, 7x PCIe x1 and 4x SATAII για την κατασκευή μιας κοινής πλατφόρμας χρησιμοποιώντας μία ενοποιημένη εγκατάσταση αεροσκάφους για το Leica ADS100 και το Leica RCD30.

  • Υψηλή ανάλυση εικόνων / μεταφορά μεγάλου όγκου δεδομένων πέρα από τις υψηλές ταχύτητες buses: λωρίδα πλάτους 20’000 pixels για όλες τις πολυφασματικές ζώνες και πολυφασματική ικανότητα εμπρόσθια, ναδίρ και οπίσθια.

  • Αποθήκευση μεγάλου όγκου δεδομένων: SATA SSD/HDD

  • Δυνατότητα χρησιμοποίησης της κάρτας γραφικών που αποσκοπεί στον εντοπισμό σφαλμάτων : Η Intel GMA υποστηρίζει μονό και διπλό κανάλι 18/24-bit LVDS, HDMI, θύρα οθόνης, VGA

  • 2 DDR3-1066 μνήμη SODIMM υποδοχές μέχρι και 8 GB to buffer δεδομένα εικόνων και εξασφαλίζει αξιόπιστη καταγραφή.

  • Παρακολούθηση 24/7 σημαντικών δεδομένων για την εξασφάλιση της αξιοπιστίας του προϊόντος, δοκιμή της ψύκτρας: SUSIAccess πρόγραμμα για την καταγραφή των πιο μικρών μεταβολών θερμοκρασίας στην CPU

  • Μεγαλύτερη απόδοση: CPU i7-620LE

  • Δύσκολες συνθήκες περιβάλλοντος, υψηλή θερμοκρασία : -40 μέχρι και +85°C.

  • Αξιόπιστος αερομεταφερόμενος αισθητήρας: SOM-5788, Intel Corei7 + QM57 είναι διαθέσιμος μέχρι το ελάχιστο Q1 2016

  • Παραμετροποίηση BIOS για τον σχεδιασμό πίνακα αερομεταφορέα

  • Υποστήριξη Hot plug για την αντικατάσταση εξαρτημάτων χωρίς κλείσιμο του συστήματος : PCIe hot-plug

  • Τοπική Υποστήριξη: Ευρωπαϊκό κέντρο εξυπηρέτησης, ομάδα υποστήριξης στα γερμανικά.

Διάγραμμα Συστήματος



Πλεονεκτήματα
Με αυτή την εφαρμογή η Leica Geosystems φτάνει τώρα σχεδόν στον διπλασιασμό της παραγωγικότητας διατηρώντας παράλληλα την αξιοπιστία και τις εξαιρετικές αυτοματοποιημένες ροές εργασιών που αποδέχεται η Αγορά. Η Leica Geosystems δεν απλοποιεί μόνο την λειτουργικότητα αλλά μειώνει σημαντικά και το κόστος ιδιοκτησίας πέραν των αισθητήρων εισάγοντας την έννοια της κοινής πλατφόρμας, χρησιμοποιώντας την εγκατάσταση ενός ενοποιημένου αεροσκάφους και μοιράζοντας τα περιφερειακά μεταξύ του Leica ADS100 και του Leica RCD30.

Η Leica Geosystems μπορεί πλέον να προσφέρει οικονομική απόδοση, αναβάθμιση και για τα δύο υπάρχοντα ADS και RCD30 σε αυτόνομους πελάτες. Η Leica Geosystems μπορεί να πραγματοποιήσει το όραμά της, τον παγκόσμιο πιο αποδοτικό airborne ψηφιακό αισθητήρα, ο “Airborne Evolution” μαζί με την λύση ενσωμάτωσης της Advantech και των τοπικών, γρήγορων υπηρεσιών υποστήριξής τους.

Η Advantech προσφέρει τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας με χαμηλό κόστος και υποστηρίζοντας τους πελάτες ακόμα περισσότερο με την παροχή επιπλέον δωρεάν υπηρεσιών:
  • Παραμετροποίηση BIOS: εφαρμογή PCIe hot-plug υποστήριξη
  • PCIe: αλλαγή των προεπιλεγμένων ρυθμίσεων κ.λ.π.
  • Αναθεώρηση σχεδιασμού πίνακα αερομεταφορέα: Εύρεση πιθανών λαθών στον σχεδιασμό πίνακα αερομεταφορέα εκεί όπου ο πίνακας SOM είναι τοποθετημένος.
  • Δοκιμές μονάδων πριν την παράδοση για να εξασφαλισθεί υψηλή αξιοπιστία και πρότυπα.
 
   
  Επιστροφή
 
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε:

ADVANTECH AE
Τζαβέλλα 14
166 75 Γλυφάδα - Αθήνα
Τηλ:+30-210-96 35 100
Φαξ:+30-210-96 05 525
Email info@advantech.gr
Website www.advantech.gr

 

Η Advantech παρέχει πλήρη Εξυπηρέτηση και Τεχνική Υποστήριξη στην Ελλάδα από το 1987.


forward to a friend

Προωθείστε το σε φίλους!

Μην διστάσετε ακόμη να ενημερώσετε τους συνεργάτες σας και τους πελάτες σας.

Shop Online
Αγορές μέσω Internet
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας επισκεφθείτε το e-Store της Advantech AE.

Privacy Policy
Πολιτική της εταιρείας
Η Advantech δεν πουλάει, ενοικιάζει ή χαρίζει τα προσωπικά σας στοιχεία, αλλά δεσμεύεται να τα προστατεύει.