ADVANTECH AE - eAutomation Greece
Greek Language - Ελληνική Έκδοση English Version - Αγγλική Έκδοση τηλέφωνο Τηλ: +30-210 96 35 100
Διαπερνώντας τις Τετμημένες Αγορές με την Ενσωμάτωση της Πλατφόρμας Ελέγχου
 
Η Advantech λανσάρει το Νέο Ηλεκτρονικό Υπολογιστή Αφής με Intel 4ης γενιάς και Core i3 επεξεργαστή.
TPC-1582H
Ο νέος Ηλεκτρονικός Υπολογιστής αφής της Advantech TPC-1582H 15’’ ιντσών, είναι ο πρώτος στο είδος του που τον χαρακτηρίζει η πολυδιαφημισμένη τεχνολογία iDoor,. Είναι ταχύτερος και χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας επεξεργαστής και διαθέτει πολύ-λειτουργικές I/O θύρες.

Η νέα τεχνολογία της Advantech, iDoor είναι ένας νέος τρόπος ευέλικτης χρήσης που δίνει στους διαχειριστές συστημάτων την επιλογή της λειτουργικότητας που τους εξυπηρετεί χωρίς επιπλέον αγορά μηχανημάτων που έχουν υπερβολικό κόστος και λειτουργίες που δεν θα χρησιμοποιηθούν ποτέ. Με απομονωμένες DI/O θύρες, με ενσωματωμένη τροφοδοσία (POE), Profibus και CANOpen μονάδες, η iDoor Τεχνολογία είναι μία συμφέρουσα λύση για την αύξηση της λειτουργικότητας του TPC-1582H.

Το TPC-1582H είναι το πρώτο στο είδος του που χρησιμοποιεί Intel 4ης γενιάς και Core i3 επεξεργαστή, ο οποίος προσθέτει μία επιπλέον 15% αύξηση στην ταχύτητα συγκρινόμενο με 3ης γενιάς επεξεργαστές, επίσης ανανεώνει τα γραφικά εικόνων ταχύτερα κατά 30% . Όλα αυτά τα πλεονεκτήματα επιτυγχάνονται διατηρώντας χαμηλή κατανάλωση ισχύος και αυξημένη αξιοπιστία.
Η σειρά TPC της Advantech είναι γνωστή για το πλήθος των IO θυρών της και της επεκτασιμότητας της. Το TPC-1582H δεν αποτελεί εξαίρεση καθώς έχει: δύο USB 3.0 θύρες για υψηλής ταχύτητας κάμερα, PCIe θέση για επιπρόσθετες λειτουργίες, HDMI θύρα για επιπλέον οθόνες. Η iDoor τεχνολογία χρησιμοποιεί στην θύρα ένα mini PCIe connector που εάν δεν χρησιμοποιηθεί για μονάδες iDoor μπορεί να χρησιμοποιηθεί για επιπλέον κάρτες όπως Wi-Fi, 3G και GPS.

Όπως ο επεξεργαστής Intel Core i3 1.7 GHz, έτσι και το TPC-1582H περιλαμβάνει 4GB DDR3L SDRAM και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορα λειτουργικά συστήματα της Microsoft, Linux και με εφαρμογές της Advantech όπως WebAccess, Panel Express και SUSIAccess. Επομένως μπορεί να διατηρηθεί καθαρό (από πλευράς προγραμμάτων) και το εμπρόσθιο πλαίσιο είναι πιστοποιημένο με IP65 που επιτρέπει να καθαρίζεται με νερό.
Δείτε περισσότερα για την τεχνολογία iDoor
Αγοράστε Online - Βιομηχανικούς κομπιούτερ Αφής (TPC)
Επιστροφή στην Αρχική
 
 
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε:

ADVANTECH AE
Τζαβέλλα 14
166 75 Γλυφάδα - Αθήνα
Τηλ:+30-210-96 35 100
Φαξ:+30-210-96 05 525
Email info@advantech.gr
Website www.advantech.gr

 

Advantech παρέχει πλήρη Εξυπηρέτηση και Τεχνική Υποστήριξη στην Ελλάδα από το 1987.


forward to a friend

Προωθείστε το σε φίλους!

Μην διστάσετε ακόμη να ενημερώσετε τους συνεργάτες σας και τους πελάτες σας.

Shop Online
Αγορές μέσω Internet
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προιόντα μας επισκεφθείτε το e-Store της Advantech AE.

Privacy Policy
Πολιτική της εταιρείας
Η Advantech δεν πουλάει, ενοικιάζει ή χαρίζει τα προσωπικά σας στοιχεία, αλλά δεσμεύεται να τα προστατεύει.