Advantech Industrial Automation

   

Greek Version

 English Version

+30-210-96 35 100

 
 

PrinfoStation™

Δυνατότητα εύκολης πρόσβασης και εκτύπωσης πληροφοριών και εντύπων.
Ιδανική λύση για Δημόσιες Υπηρεσίες όπως Δημαρχεία, Αστυνομικά τμήματα κ.α.
Προσφέρει γρήγορη και εύκολη ενημέρωση με δυνατότητα για άμεση εκτύπωση πληροφοριών και αιτήσεων σε έντυπα Α4. Με την χρήση του PrinfoStation™ μειώνεται το κόστος από περιττές προ-εκτυπωμένες φόρμες και ελευθερώνεται ο χρόνος απασχόλησης του προσωπικού της κάθε Υπηρεσίας.

 

Επιλογή εμφάνισης του PrinfoStation
Στο PrinfoStation™ υπάρχει η δυνατότητα επιλογής σχεδίου και χρώματος. Στις μεγάλες του επιφάνειες μπορεί να εφαρμοσθεί διαφημιστικό υλικό.

 

Εφαρμογές του PrinfoStation
Δημόσια Βιβλιοθήκη
Αναζήτηση βιβλίων στην βιβλιοθήκη, μέσω του PrinfoStationTM.
Εντοπίστε αυτά που σας ενδιαφέρουν, διαβάστε τα αποσπάσματα και κάθε επιπλέον πληροφορία όπως αριθμός ISBN και βιβλία παρόμοιας θεματολογίας.
Εκτυπώστε τους τίτλους επιλεγμένων βιβλίων με λεπτομέρειες για τη θέση τους στη βιβλιοθήκη.

Ξενοδοχεία και θέρετρα αναψυχής
Ενημερωθείτε για ενδιαφέροντα μέρη που βρίσκονται κοντά σας όπως εστιατόρια, bar, καταστήματα κλπ. και με μία απλή εκτύπωση έχετε επιλεγμένες πληροφορίες και ένα χάρτη με πληροφορίες πρόσβασης.

Πολυκαταστήματα και Εμπορικά Κέντρα
Το
PrinfoStation™ είναι ιδανικό για χρήση σε Εμπορικά Κέντρα και Πολυκαταστήματα, τα οποία λόγω της ευρείας γκάμας προϊόντων που διαθέτουν, καλύπτουν μεγάλη έκταση.
Εύκολη και γρήγορη πληροφόρηση στα διαθέσιμα προϊόντα με λεπτομερείς προδιαγραφές, εικόνες και ό,τι άλλες πληροφορίες διατίθενται, τιμές κ.α.
Δυνατότητα εκτύπωσης επιλεγμένων στοιχείων καθώς και τη διαδρομή που θα ακολουθήσετε για να εντοπίσετε τη θέση που βρίσκεται ένα προϊόν, ελαχιστοποιώντας τον χρόνο αγοράς.

Κατάστημα Κινητής Τηλεφωνίας
Αγορά κινητού τηλεφώνου. Το
PrinfoStation™ εξυπηρετεί στην επιλογή μοντέλου κινητού τηλεφώνου που διατίθεται στο κατάστημα. Πλήρης πληροφόρηση για τα χαρακτηριστικά του κάθε τύπου τηλεφώνου με εντυπωσιακά video clips και εικόνες. Επιλέξτε τον τύπο τηλεφώνου και το πρόγραμμα συνδρομής που ταιριάζει στις ανάγκες σας και στη συνέχεια εκτυπώστε το αντίστοιχο έντυπο αγοράς με προορισμό το ταμείο.

Όλα τα χαρακτηριστικά στοιχεία του SignPro Digital Signage Software όπως High Definition video, εικόνα και ήχος υποστηρίζονται πλήρως.

 

Στατιστικά Χρήστη

Εμφάνιση και εκτύπωση στατιστικών στοιχείων για ένα ή για περισσότερα PrinfoStation™. Πληροφορίες στατιστικών στοιχείων δίδονται σε μορφή πινάκων και γραφημάτων, όπως στοιχεία για την επισκεψιμότητα, πληροφορίες που ζητήθηκαν και αιτήσεις που εκτυπώθηκαν σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο.  Δυνατότητα πρόσβασης και διαχείρισης του PrinfoStation™ μέσω Η/Υ συνδεδεμένου σε τοπικό δίκτυο η Internet (www).

Also Available

 

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε:

 

ADVANTECH AE
Τζαβέλλα 14
166 75 Γλυφάδα - Αθήνα
+30-210-96 35 100
+30-210-96 05 525
Email
info@advantech.gr

 

Αγορές μέσω Internet
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προιόντα μας επισκεφθείτε το e-Store της Advantech.

Πολιτική της εταιρείας
Η Advantech δεν πουλάει, ενοικιάζει ή χαρίζει τα προσωπικά σας στοιχεία, αλλά δεσμεύεται να τα προστατεύει.

 

Copyright ® 1983-2010 Advantech AE. All Rights Reserved. Privacy Policy

tumblr tracker